Om Vancation

I 2021 opstod Vancation som en skæv tanke hos naturvejlederen og iværksætteren Jens Hedevang.
Mest af alt fordi han ikke kunne lade være, og fordi han så sit snit til at kunne dele ud af sin egen hobby og passion for friluftsliv, gamle biler og fede oplevelser på den jyske vestkyst – og hvem vil ikke gerne forsøge at leve af det, man brænder for?

Vancation indgår som tredje blad i et trekløver af virksomheder, der alle har rødderne plantet i den sandede vestjyske muld. Første skud på stammen opstod i 2015 med naturvejledervirksomheden Hedevang Outdoor. Først var det et hobbyprojekt – og siden er det blevet til en fuldtidsbeskæftigelse for Jens og en håndfuld dedikerede ansatte.
Andet blad satte vi på i 2020, da Maxi Tours blev en realitet – igen fordi der her var mulighed for at kombinere mekanik med gode oplevelser i Vestjylland. Lige siden har vi sendt tusindvis af glade knallertentusiaster afsted på road trips og guidede ture på den lille, ikoniske Puch Maxi.

Lige meget om du møder os som kunder hos Maxi Tours, Hedevang Outdoor eller hos Vancation, så lover vi dig, at du møder dedikerede folk, der brænder for god service, høj faglighed og i særdeleshed for at skabe nytænkende oplevelser og unikke minder sammen med jer.

Vi glæder os til at give jer en stor oplevelse på ”the west coast of Denmark”

På vegne af hele Vancation:

Jens Hedevang
Naturvejleder og Indehaver

I 2021 opstod Vancation som en skæv tanke hos naturvejlederen og iværksætteren Jens Hedevang.
Jens Hedevang Naturvejleder og Indehaver
lej en van eller
Jens Hedevang

+45 23 33 64 11

Fabjergkirkevej 47
7620 Lemvig

hedevangoutdoor@mail.dk

lej en van eller
send os en besked!